2013. május 23., csütörtök

Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam DVD-n! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jobb Agyféltekés Rajz Alaptanfolyam DVD-n!
Tanulj meg művészien rajzolni néhány nap alatt!
A tanfolyamot bárki el tudja végezni, nincs szükség sem rajztudásra, sem kézügyességre, sem előképzettségre!
A Jobb Agyféltekés Rajz Alaptanfolyam keretein belül vezetlek végig a teljesen kezdő "nem tudok rajzolni" szinttől egészen az élethű portrérajz elkészítéséig.
Ugyanazt tanulhatod, mintha részt vennél egy élő 3-4 napos Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamon, annyi különbséggel, hogy nem kell kimozdulnod otthonról, nem kell szabadságot kivenned, akkor tanulsz amikor időd és kedven van!
A tanfolyam elvégzésével megszerezheted mindazt az elméleti és technikai tudást, melynek segítségével bármit élethűen le tudsz majd rajzolni, és közben egy olyan látás-és gondolkodásmódra is szert teszel, amivel a hétköznapok problémáit egészen más megvilágításban látod.
A DVD tartalmazza egy 3-4 napos Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam teljes elméleti és gyakorlati tananyagát oktatóvideókkal, szöveges feladatleírásokkal, képi illusztrációkkal, rajzfeladatokkal, valamint, a rajzeszközök listáját, melyekre szükség lesz a tanfolyam során.
A tanfolyam végére a megváltozott látásmódnak és a jobb agyfélteke intenzív működésének köszönhetően le fogod tudni rajzolni azt, amit valóban látsz, és képes leszel élethű, művészi alkotásokat létrehozni.
Ha bármi kérdésed adódik, kérlek keress bátran!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-31 15:50
. Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam DVD-n! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése